News

Fets sobre els millors programes de descompte en recepta descoberta

Fets sobre els millors programes de descompte en recepta descoberta

Taula de contingutsUna visió imparcial de baixar els costos de la recepta: CareFirst Bluecross BlueshieldL’estratègia única que cal utilitzar per a les millors targetes de descompte amb recepta del 2022 – SeniorLiving.orgAlguns fets coneguts sobre com poden estalviar els majors en els costos dels medicaments amb recepta?.Busqueu maneres d’estalviar en els costos de la recepta? Fonaments explicats

No hi ha nombrosos fàrmacs preferits, però abans, es troben fàcilment disponibles genèricament i fins i tot de venda lliure (OTC); èmfasi en obtenir aquestes opcions d’estalvi de costos. Popular, per molt que sigui assequible que actualment s’emmagatzemi a la farmàcia consisteix en: descobreix la pòlissa d’assegurança. Investiga la investigació del teu “copay de nivell” al lloc web d’assegurança o ofereix -los una trucada telefònica i pregunteu sobre les tarifes del vostre pla.

Diversos plans tenen 10 $, 15 o 25 dòlars de còpies per a genèrics (primer nivell) o “afavorits” (segona tarifa), així com fins a 35 dòlars, 50 dòlars i fins i tot 100 $ Copays en fàrmacs de marca, no formularis o no preferits ( Tercera tarifa). Sens dubte, la cobertura de l’assegurança “agradarà” un o dos medicaments en una classe de medicaments a causa del fet que puguin obtenir-la a un preu addicional per a pressupostos amb les negociacions.

Podeu accedir a la majoria de formularis de medicina del proveïdor d’assegurances als seus llocs web. Si encara no esteu segur del que us pot costar un medicament, truqueu al vostre proveïdor d’assegurances i demaneu sobre els còpies la vostra recepta. El vostre farmacèutic també us pot informar sobre el vostre copay i també recomanar quines opcions podríeu tenir si no podeu gestionar la recepta.

Algunes idees sobre 15 maneres d’estalviar diners en medicaments amb recepta: NewRetirement que heu de saber

No salteu la medicació com a resultat del preu, si podeu ajudar -lo. per comprendre la cobertura de la vostra assegurança i obtenir -la per beneficiar -vos adequadament. Permeteu al vostre professional mèdic i també al farmacèutic que afavoriu els medicaments i els genèrics reduïts quan sigui possible. Tractaran amb vosaltres per trobar un tractament econòmic.

Com que pagueu un percentatge de la despesa total, com més baix sigui el preu total, més baixa sigui la part de coassegurança que pagueu. És possible que la pòlissa d’assegurança no pagui els medicaments OTC, però normalment és molt menys car que pagar un cost complet per a una recepta.

Obteniu informació sobre i utilitzeu si teniu 65 anys o més. Segons la FDA, cinc de cada 6 individus de 65 anys i més prenen un mínim d’un medicament i prop del 50 per cent de tots els majors prenen 3 o fins i tot més medicaments. Això es pot acumular seriosament.

L’única guia d’estalvi amb recepta: Asuris

Utilitzant la cobertura de la part D Medicare de l’opció D, els COPAYS solen ser simplement 5 o 10 dòlars. Podeu registrar -vos amb el grup d’assistència de Medicare per demanar preocupacions, compartir punt de vista i estar al dia amb la informació actual. Obteniu més informació a Medicare. Gov. per a medicaments amb recepta si pagueu el contrari a un copay.

Examineu els preus més baixos, però també parleu amb el vostre farmacòleg que pugui descobrir una manera de disminuir el preu per mantenir -vos com a persona satisfeta., així com les reaccions al·lèrgiques, de manera que el millor és mantenir totes les receptes en una farmàcia quan sigui possible.

Poden oferir codis promocionals de copay de baix cost o sense cost per a medicaments particulars. A més, podeu parlar amb RX, ajuda.

Obtenir aquest formulari de contacte les 7 maneres d’estalviar en medicaments: els avantatges d’optum per treballar

Deute de la imatge: E-Magineart. Aquests poden ser articles de marca que encara no tinguin un comú fàcilment disponible, així que pregunteu al vostre metge si certament podreu substituir un comú quan sigui necessari.

error: Content is protected !!